Skip to content

Leuk dat je wilt samenwerken

Wat had je in gedachte?

Wij werken o.a. samen met

Analyse

Uitgebreide analyse van de huidige website (techniek, content en autoriteit), positie t.o.v. concurrentie en het zoekgedrag vanuit de markt.

Uitvoering

Het daadwerkelijk uitvoeren van de SEO strategie, het overdragen van kennis en het creëren van draagvlak en focus binnen de organisatie.

Strategie

Op basis van de analyse en de doelstellingen wordt een uitvoerbare lange en korte termijn strategie uitgewerkt om de doelstellingen te bereiken.

Monitoring

Het continu monitoren van de SEO KPI’s, website performance en concurrentie en waar nodig het bijsturen van de lange en korte termijn strategie.

Duurzaam verzamelen

Trustpilot is er altijd voor consumenten én voor bedrijven. Reviews die verzameld zijn bij Trustpilot blijven altijd staan, waar andere aanbieders alleen een platform bieden als de klant er voor betaald.

Trustpilot's online ranking, sterkste merk

Trustpilot staat globaal in de top 400 en in NL top 50 op de Alexa ranking. Trustpilot is één van de 50 meest bezochte websites in NL en daarmee een merk dat vrijwel alle consumenten en bedrijven in Nederland kennen.

Productreviews

Product Reviews leveren rich snippets op in organisch en Product Ratings in Google Shopping. Voor e-commerce is dit een ontzettend sterke tool om meer traffic te genereren en klanten te converteren.

Open, eerlijk en betrouwbaar

Trustpilot is 's werelds meest transparante en eerlijke review community en biedt consumenten wereldwijd, en in Nederland, de mogelijkheid om ten alle tijde reviews te schrijven én te lezen.

Gratis domeinnaam

Direct aan de slag: een gratis domeinnaam bij ieder WordPress pakket. Met een standaard SSL certificaat laat je zien dat de veiligheid en privacy van je bezoekers serieus neemt.

Altijd een back-up

Er is altijd een back-up van je website beschikbaar, zo hoef je nooit opnieuw te beginnen. Daarnaast wordt er kosteloos jouw overstap naar xel geregeld.

Persoonlijke support-held

Vanaf minuut 0 krijg je advies van jouw vaste support-held. Meer dan 12.000 klanten vertrouwen op onze ervaring. Beginner of pro: xel helpt je verder.

Volledige controle

Een persoonlijk xel omgeving om je website en diensten gemakkelijk te beheren en aan te passen.

Alle betaalmethodes

De beste betalingservaring van Europa voor uw klanten. Wij verbeteren onze betaalmethodes continu. Zo creëer jij de beste omzet.

Betalen per transactie

Geen minimumkosten, geen vaste contracten, geen verborgen kosten. Bij Mollie betaal je alleen voor geslaagde transacties.

Incassomandaat

Manage terugkerende betalingen zo efficiënt mogelijk met onze features. Jouw klanten kunnen zich makkelijk inschrijven.

De beste betalingservaring

Mollie verbetert de betaalmethodes continu. Met gratis plug-ins integreer je alle bekende betaalmethodes in jouw platform zonder technische kennis.

Factureren

Maak facturen in je eigen huisstijl. Verstuur ze per e-mail naar je klant.

Bankkoppeling

Voeg eenvoudig je banktransacties toe aan MoneyMonk.

Btw-aangifte

De btw-aangifte wordt automatisch voor je uitgerekend en klaargezet.

Urenregistratie

Houd je uren bij, en voldoe aan het urencriterium van de Belastingdienst.

Lumière Fotografie

Top fotograaf

Bij Lumière Fotografie gaan ze voor het beste resultaat. Het realiseren daarvan kan alleen met de hulp van de opdrachtgever.

Bedrijfsfotografie

Uw interieur brengen wij tot leven met een professionele fotoshoot. Denk aan zakelijke portretten, bedrijfsreportages en foto's op uw bedrijfsevenement.

Woningfotografie

Wilt u uw ranking verhogen voor de verkoop van uw woning? Wij zorgen voor een smaakvolle presentatie van het interieur en exterieur van uw woning.

Interieurfotografie

Bent u trots op uw interieur en wilt u dit graag in beeld brengen? U kunt bij ons terecht voor een professioneel resultaat.

E-mailmarketing op het hoogste niveau

Of je nu een HTML-expert bent of een nieuwkomer op het gebied van e-mail, De reeks tools van Benchmark heeft voor elk wat wils.

Plaats of ontwikkel optin formulieren

Ontwerp de gewenste gebruikerservaring voor bezoekers van uw site met pop-up- en insluitbare aanmeldingsformulieren.

Vooraf gemaakte e-mailsjablonen

Verander het uiterlijk van uw e-mailsjablonen met onze verbluffende kleurenschema's. Het enige dat nodig is, is één muisklik.

E-mail automatisering

Stuur geautomatiseerde e-mailseries die worden geactiveerd door website- en e-mailbetrokkenheid. De mogelijkheden zijn onbeperkt!