Samenwerken aan een succesvol marketingplan

Het maken van een succesvol marketingplan doe je zelfstandig, maar niet alleen. Ontdek alles wat je nodig hebt om je organisatie te laten groeien. We werken samen aan jouw groei.

Nog geen lid?

Jouw marketingplan succesvol in 4 stappen

Maak een succesvol marketingplan voor je organisatie in 4 stappen. Op basis van casestudies geven we je inzicht in hoe andere ondernemingen hun strategie bepalen. Daarnaast leren we je hoe je de belangrijkste conclusies uit je marketingplan kan halen. Hierdoor is je marketingplan bruikbaar en waardevol voor je organisatie. Een marketingplan moet volgens ons namelijk meer opleveren dan dat het heeft gekost.

Heldere resultaten voor de organisatie

Deze marketinggenerators laten in 1 oogopslag zien hoe jouw organisatie ervoor staat. De generators geven je inzicht in de groei van je producten en je organisatie. De generators brengen de gegevens overzichtelijk in beeld in de vorm van statistieken. Laat het niet aan toeval over, pak de volledige controle.

succesvol marketingplan
Nog geen lid?

Brancheonderzoek laten doen door een specialist

Blijf je concurrentie voor door brancheonderzoek te laten doen door een specialist. Wij geven je een update van de laatste veranderingen op de markt, zodat jij kan inspelen op de laatste trends. Deze dienst zorgt ervoor dat jij je kan richten op je onderneming en dat je op de hoogte bent van de laatste veranderingen. Je ontvangt twee keer per jaar een op maat gemaakt brancheonderzoek. In je mailbox of per post, dit bepaal jij.

Maandelijkse telefoon of chatsessie

Samen werken we aan je groei. Daarom krijg je maandelijks de ruimte om 1 uur al je vragen te stellen omtrent het op stellen van een marketingplan. De sessies worden aangeboden in een chat of telefoonsessie. Ik help je namelijk graag met je commercieel vraagstuk.

mijn account

Welk plan past bij jou?

Lidmaatschap per jaar

€80,-

per maand

  • Toegang tot de modellen generators
  • Chatsessies of telefoonsessies
  • 2 x brancheonderzoek

Bespaar nu €84,- per jaar

Per jaar opzegbaar

Lidmaatschap per halfjaar

€87,-

per maand

  • Toegang tot de modellen generators
  • Chatsessies of telefoonsessies
  • 1 x brancheonderzoek

Per halfjaar opzegbaar

En als bonus krijg je ook toegang tot de Facebook community

Onze Facebook community geef je de mogelijkheid om te netwerken met andere ondernemers. Zoek je vraag in de gemeenschappelijke kennisdatabank of stel je vragen direct aan andere ondernemers. Leer van de kennis en ervaring van anderen. Ook is de community de ideale plek voor het vinden van nieuwe klanten of het vinden van samenwerkingen.

Veelgestelde vragen

Lidmaatschap

Je krijgt toegang tot de marketingmodellen generators om je marketingplan visueel te maken. Deze marketinggenerators staan voor je plan om direct gebruik van te maken. Daarnaast krijg je ook toegang tot een maandelijkse chat of telefoonsessie! Ook krijg je 2 x per jaar brancheonderzoek. Zo weet je elk halfjaar op welke ontwikkelingen je kan inspelen in de branche.

Ja, echter betaal je direct voor een halfjaar. Als je alleen gebruik wil maken van de marketingmodellen generator, dan zou je een kijkje kunnen nemen naar dit pakket “marketingmodellen generator”.

Ja, je krijg meteen toegang. Wanneer de betaling rond is, krijg je toegang tot de marketinggenerators. Je ontvangt een e-mail met je gebruikersnaam en wachtwoord. Deze wordt automatisch voor je aangemaakt.

Wanneer je toegang hebt tot de marketingmodellen generators, kan snel en eenvoudig gebruik maken van de marketingmodellen generators. Bij elk marketingmodel, krijg je een korte uitleg hoe je het model kan gebruiken en wat je uit het model uit kan halen voor je marketingplan. Voor brancheonderzoek kan je direct een afspraak inplannen. Anderzijds zal ik binnen enkele minuten contact met je opnemen tussen 09:00 t/m 21:00.

Losse pakketen

Ja dat kan ook. Dit brancheonderzoek wordt dan apart gemaakt, indien je niet vast wil zitten aan een maandelijkse of jaarlijkse betaling. De volgende pagina kan je meer vertellen over de dienst “brancheonderzoek”.

Ja, dat kan natuurlijk ook. Samen gaan we kijken hoe we je marketingplan meer ‘body’ kunnen geven. In deze sessies gaan we bijvoorbeeld brainstormen op welke vraag jij antwoord wil krijgen. Voor deze dienst wil ik je vragen om contact op te nemen via: cristhian@marketinggenerators.nl of stel je vraag middels het contactformulier.

Lid worden en toegang tot de ledenomgeving

Word lid van de meest inspirerend ledenomgeving in het marketing vakgebied. Zo krijg je toegang tot exclusieve video’s. Daarnaast voegen wij ook de opnames van alle webinars toe, die alleen terug te kijken zijn in de ledenomgeving. Deze omgeving blijft altijd actueel en wordt constant uitgebreid. Word lid en heb altijd en overal toegang tot de ledenomgeving.

Nog geen lid?